Politika privatnosti

· Ми смо овај документ преведен са енглеског језика за ваше удобности. Уколико из било ког разлога су у нескладу енглески верзија ће имати предност.

· Цибо помаже људима да пронађу посао. Цибо корисници могу да прегледају предузећа.

 
 

· Коришћење Цибо ви дозвољавате прикупљање и коришћење личних података као што је изложено у овој Политици приватности.

 
 

· Цибо прикупља упутство поднео рачуну за слање обавештења у вези са Цибо.

 
 

· Неки од прикупљених информација није изричито подноси корисник, бележимо ваш тип прегледача, ИП адресу, УРЛ захтева, позивајући УРЛ и време. Ова информација нам помаже да утврдите проблеме са сервера и побољшати наше услуге.

 
 

· Задржавамо право да пренесе своје личне податке у случају преноса власништва, као што Цибо припајања или спајања са другом компанијом.

 
 

· Као и већина веб сајтова, Цибо захтева колачиће да правилно функционише. Ми користимо индустријске стандардне мере да заштити ваше податке.

 
 

· Nezavisni prodavci, uključujući Google, koriste tzv. kolačiće da vam prikazuju oglase na osnovu vaših prethodnih poseta ovom vebsajtu. Ovo omogućava njima i njihovim partnerima da prikazuju oglase na osnovu vaših poseta ovom sajtu i/ili nekom drugom sajtu na internetu.

 
 

· Ако желите да избегнете Гуглове колачиће за рекламирање засновано на вашим интересовањима измените Поставке за рекламе

 
 

· Такође, имате избор и да избегнете коришћење колачића трећих страна за рекламирање засновано на вашим интересовањима, што подешавате на адреси youradchoices.com

 
 

· Mi koristimo alatku koja se zove "Google Analytics" kako bismo prikupili informacije o korišćenju ovog sajta. Google Analytics prikuplja informacije kao što su - koliko često korisnici posećuju ovaj sajt, koje stranice oni posećuju na sajtu, i koje su prethodne sajtove koristili pre nego što su došli na ovaj sajt. Mi koristimo ove informacije koje dobijamo od Google Analytics-a da unapredimo ovaj sajt.

 
 

· Mi koristimo Google Analytics alat "Advertiser Features" koji zabeležava starosnu dob i interese.

 
 

· Како Гугл користи податке када ви користите странице или апликације њихових партнера.

 
 

· Гугл пружа начин како да се одјавите: спречите искоришћавање својих података у услузи Google Analytics.

 
 

· Ми користимо разне Google услуге или API-је (н. пр. Google Maps API). Ово је веза према Правилима приватности компаније Google.

 
 

· Сајт је намењен широј јавности, а није усмерена на децу млађу од 13 година. Ако поставите садржај за јавности на сајту, можемо да дистрибуира те јавни садржај широј публици тако да је деле са трећим лицима.

 
 

· Ми смо САД сајт дизајниран и намењен САД публику.

 
 

· Ако имате било каквих питања молимо Вас контактирајте нас.

 
 

Početna - Cybo žute stranice i pretraga preduzeća
Cybo Company
Oregon, United States

Zahvaljujemo na vašem interesovanju za Cybo.

  
 

Pratite nas da budete u toku sa najnovijim promenama na sajtu.